A FEW THINGS ABOUT ME..
Assalamualaikum..
Emm.. name kite ni sebenarnye ardieyardianz mohd.ferdianz dan lahir di kota kinabalu sabah(Q.E.H) malaysia.
Dulu.. day selalu suke chatting kat amboi dan kalau x silap, day mula chatting kat situ awal tahun(2000).
Mase tu.. day baru mula berjinak2 dalam chatting coz tengok time tu ramai sangat chatterz so..
day pun mulalah buat nakal sket je x banyak dan suke nak kaco orang coz leh buang tension.
Time tu day masih nuntut kat matriks Labuan agi dan kekadang je masuk amboi.
Menjelang tahun 2002 day dapat tawaran melanjutkan pelajaran kat s.pore plak.Best gak dapat nengok batang idung s.pore tapi yang x bestnyer kepala leh pecah hehehe..!!
Sehinggalah tahun 2004 day sambung chatting kat amboi dan mendapat geng baru.
Kire tahun 2004 tu la yang paling best coz day da kenal ngan member2 amboi x kire arr laki ke pompuan yang penting kawan, bedal jelah.(LANTAK KORANG LEr,.,.!!)hehe..
Time tulah day kenal ngan cLe&yaya..bro_tehO..mambang..pink..wak_sagu..eGGon..Irene..eleana..Qirin..ReeN..Arinna..
slippz..nurul.. dan awek day kang aida hehehe.
Sebenarnya.. time tu day kenal dari budak nurul tu ha budak amboi pompuan yang paling nakal yg day pena jumpe kat amboi
sampai la day x tahu camner leh jatuh tangga plak kat die bile nengok gambO die hehhe..
Waktu tu.. cLe slalu kaco ngan mengatakan cinta antara 2 benua coz time tu day kat s.pore ngan awek yang day suke ni kat k.bahru(klate nO) hihihihi...kire cinta cyber gak pe huhuu..!!
Emm.. time tu gak perang slalu je terjadi kat megachat seakan2 megachat tu adalah(WAR-FIELD)
dan di situlah orang yang terer2 ni perang sehingga menyebabkan server amboi slalu down gak.
Day cumer mampu utk tonton je coz day x pandai dlm bab2 ni sampailah day tertarik gak nak belajar dan akhirnya..
day dapat sket2 hasil dari tunjuk ajar member2 sumer yang murah ati ¤|¬ thank'z a lot to all of them ¤|¬yang banyak membantu day dan semoga Allah akan membalas budi baik korang sumer.(InsyaAllah...)
Hari ini.. day gak merasa kehilangan amboi megachat dan seakan2 day juga tak terkate ape bile je teringat akan kenangan dedulu.
Yang jelas.. day terlalu merindukan kenangan tu dan juga rindu utk chatting ngan sumer member2 amboi.
Apapun.. salam kepada sumer member2 amboi yang kenal ngan day mahupun yang x semoga kalian sentiasa merindui ruangan megachat@amboi yang perna wujud ketika itu.
TRY THE BEST..DO THE BEST AND BE THE BEST ONE..!!
ALL THE BEST..!!
Wassalam..

Make your own free website on Tripod.com
¤|¬ aboutme ¤|¬